Voor velen is het leven na maart 2020 behoorlijk veranderd. Veel bedrijven hebben te lijden onder de maatregelen die het kabinet heeft genomen en nog steeds neemt om het coronavirus te bedwingen.

Ook voor het onderwijs is het een onzekere tijd. Mbo-studenten hebben door de coronacrisis grote moeite om een stageplek te vinden. Het grote tekort vraagt om creatieve oplossingen van bedrijven en mbo-opleidingen om stagiairs toch een plek te kunnen geven. Door het tekort aan stageplaatsen zoeken een groot aantal studenten nog een stageplaats voor de periode vanaf april 2021.

Heb jij plaats voor één of meer van deze studenten?
Op dit moment zijn er nog diverse studenten die op zoek zijn naar een geschikte stageplaats binnen de Frontoffice, Keuken, Bediening of een Managementstage en daarom doen wij gezamenlijk een beroep op jou. Zou je één of meerdere studenten willen begeleiden? Zie jij mogelijkheden? Update dan zo spoedig mogelijk je beschikbare leerplaatsen via MijnSBB. De leerplaatsen worden vervolgens gepubliceerd op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl, zodat studenten die op zoek zijn naar een (vervangende) leerplaats die goed kunnen vinden.

Meer informatie
Voor informatie over de opleidingen kun je kijken op kiesmbo of ga naar s-bb. Voor overige vragen kun je contact opnemen met je Adviseur praktijkleren van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) in jouw regio.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens