Cleantech Regio werkt aan het verduurzamen van stadslogistiek, specifiek in Deventer en Apeldoorn. Zij stellen een startbijdrage beschikbaar voor ondernemers met goede en innovatieve ideeën die bijdragen aan zero-emissie stadslogistiek in de binnensteden van de stedendriehoek.

n lijn met afspraken uit het Klimaatakkoord hebben Apeldoorn en Deventer aangekondigd dat zij in 2025 een nul-emissiezone voor bestel- en vrachtverkeer willen invoeren, Zutphen wacht nog op een besluit.

In totaal is er 30.000 euro beschikbaar!

Dus: bent u geïnteresseerd en heeft u een goed idee? U vindt meer informatie over de regeling via: Startbijdrage voor ideeën ‘zero emissie stadslogistiek’ - Slim en schoon reizen (slimschoonreizen.nl).

Als u hier vragen over heeft, dan kunt u mailen of bellen met Adriaan Keus, Adviseur Bereikbaarheid van de gemeente Deventer a.keus@deventer.nl / 06 – 8390 9510. Mocht het niet voor u van toepassing zijn, maar weet u iemand die gebruik zou willen maken van de startbijdrage? Voelt u zich dan vrij om dit bericht te delen. Het zou mooi zijn als er een of meerdere winnaars uit Deventer uit de bus rollen!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens