Voor het ontwikkelen van een nieuwe visie voor toerisme en recreatie in het gebied Weerribben-Wieden (Steenwijkerland) organiseren wij twee startbijeenkomsten.

Wanneer en waar
De eerste startbijeenkomst vond plaats op maandagavond 8 juli. De tweede startbijeenkomst vindt plaats op maandagavond 23 september bij Vakantiepark Akkertien in Vollenhove, aanvangstijd 19.45 uur.

Wat is van waarde? Wat gaat goed? Wat kan beter? Wat moet veranderen?
Tijdens de twee startbijeenkomsten gaan we in op dit soort vragen. Het worden bijeenkomsten waarbij je jouw ideeën kunt inbrengen, kansen kunt benoemen en ook aandacht kunt vragen voor belangen en knelpunten. Met jouw ideeën, suggesties en opmerkingen wordt rekening gehouden bij het maken van een nieuwe visie voor toerisme en recreatie.

Wie stelt de visie op?
De stichting Weerribben-Wieden stelt de visie op. Zij doet dit op verzoek van het college van burgemeester en wethouders, die het eindresultaat na interne vaststelling ter goedkeuring aanbiedt aan de gemeenteraad.

Aanmelden
Graag vernemen wij of je de startbijeenkomst in september wilt bijwonen. Je kunt dit laten weten door een e-mail te sturen naar linda.de.graaf@steenwijkerland.nl. Wil je daarbij je naam aangeven, namens welke organisatie je aanwezig bent (indien van toepassing) en het aantal personen.

Contactgegevens
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Ingeborg de Groot op T. 140521 of ingeborg.de.groot@steenwijkerland.nl (gemeente Steenwijkerland) of Jurr van Dalen op jvandalen@stichtingweerribbenwieden.nl (Stichting Weerribben-Wieden).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens