De Gemeente Haarlemmermeer biedt 20 startende ondernemers de kans om mee te doen aan het programma ZAAI coachtraject, zo worden startende ondernemers en ZP‘ers geholpen in hun persoonlijke en zakelijke groei waardoor ze succesvoller kunnen ondernemen.

Het nieuwe coachtraject van ZAAI start in januari 2023 en is gratis. Inschrijven kan nu.

Startende ondernemers in Haarlemmermeer zijn belangrijk voor de lokale economie. Door succesvol ondernemerschap ontstaat werkgelegenheid, een veelzijdige economie en innovatie. Veel starters vinden het prettig om ondersteund te worden bij het vergroten van hun naamsbekendheid of de klantenwerving, maar ook om te sparren met andere startende ondernemers. Om hen actief te ondersteunen is in 2015 ZAAI Haarlemmermeer opgezet. Sindsdien hebben al vele ondernemers het coachtraject gevolgd.

Wethouder Marja Ruigrok (Economische zaken): “Met ZAAI Haarlemmermeer helpen we startende ondernemers hun bedrijf succesvoller te maken en hun netwerk binnen ondernemend Haarlemmermeer te vergroten. Er is plek voor ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches. Of je nu woont in Abbenes, Badhoevedorp, Rijsenhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of een andere Haarlemmermeerse kern, elke starter is welkom. Schrijf je dus nu in en zet de volgende stap op weg naar succes!”

Wat houdt het ZAAI-coachtraject in?

Het ZAAI-traject richt zich op groeien en verbinden. Tijdens het programma werken de deelnemers aan hun zakelijke en persoonlijke groei. Het coachtraject bestaat uit de volgende elementen:

  • Individuele coaching sessies
  • Masterclasses
  • Intervisie tussen ZAAI-deelnemers onderling
  • Meerdere netwerkbijeenkomsten voor zowel ZAAI-deelnemers als lokale ondernemers

Voor wie is ZAAI bedoeld?

ZAAI is bedoeld voor startende ondernemers of ZP’ers die gevestigd zijn in Haarlemmermeer en niet langer dan drie jaar bezig zijn met ondernemen. Jouw bedrijf moet ingeschreven staan bij de KvK, operationeel zijn en klanten en omzet behalen. En je bent minstens 24 uur per week actief werkzaam vanuit jouw bedrijf.

Eigen inzet

Deelname aan ZAAI is kosteloos maar niet vrijblijvend. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zichzelf verder willen ontwikkelen als ondernemer en dat ze met 100% motivatie en inzet deelnemen. Hun inzet en aanwezigheid wordt verwacht bij alle programmaonderdelen en opdrachten.

Aanmelden

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Geïnteresseerden kunnen meer informatie lezen en zich aanmelden voor het ZAAI Coachtraject 2023 t/m 1 december 2022 via het aanmeldingsformulier op de ZAAI-website. Na de sluiting van de inschrijving wordt een voorselectie gemaakt. De geselecteerde kandidaten worden in december uitgenodigd om een elevator pitch te houden. ZAAI 2023 gaat in januari van start.

ZAAI Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband van de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Schipholregio, MKB Haarlemmermeer-Schiphol, Haarlemmermeers Ondernemersplatform (HOP), ZP-NET, MeerBusiness, Flow Development en Marketingmama.

Voor vragen over (deelname aan) ZAAI kun je terecht bij programmamanager en coach Florence Damen. Zij is bereikbaar via email info@zaaihaarlemmermeer.nl of per telefoon op 06 41 24 01 22.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens