De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Startersregeling is nu geopend. Dat betekent dat je als startende ondernemer nu jouw aanvraag kunt indienen voor het eerste kwartaal van 2021. Het loket sluit op 12 juli om 17.00 uur, dus zorg dat je op tijd jouw aanvraag indient.

Voorwaarden

Om voor de TVL Q1 voor starters in aanmerking te komen, dien je aan de volgende 4 voorwaarden te voldoen:

  1. Je hebt je in de periode 1 oktober 2019 tot en met 30 juni 2020 ingeschreven in het Handelsregister van de KVK.
  2. Jouw onderneming heeft een SBI-code én is gevestigd in Nederland. Een vestiging van het bedrijf heeft een ander adres dan het privéadres. Of de vestiging staat los van de privéwoning en heeft een eigen opgang of toegang. Voor deze vestigingseis gelden uitzonderingen, zoals voor: goederenvervoer, markthandel, kermisattracties, taxichauffeurs, rijinstructeurs en sommige horecagelegenheden. Deze uitzonderingen vindt u in de algemene voorwaarden TVL Q1.
  3. Jouw onderneming heeft minimaal € 1500 vaste lasten per kwartaal. Dit berekenen we met het percentage vaste lasten dat bij de SBI-code hoort. Het gaat dus niet om werkelijke vaste lasten.
  4. Je hebt aantoonbaar omzetverlies in het 1e kwartaal van 2021 van 30% of hoger, vergeleken met de omzet van het 3e kwartaal van 2020.

Meer informatie

Alle informatie over de regeling vind je op rvo.nl/tvl-startersregeling.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens