Stem op Kerststad Valkenburg als European Best Christmas Market 2020 en maak gebruik van de toolkit.

Met trots vertellen we dat Kerststad Valkenburg als enige Nederlandse locatie is genomineerd voor de European Best Christmas Market 2020.

Vanaf vrijdag 29 november t/m dinsdag 10 december kan er op één van de 23 kerstbestemmingen uit heel Europa gestemd worden. Op 11 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Natuurlijk willen we dat Kerststad Valkenburg deze competitie wint. Help ons daarom met stemmen te verzamelen!

Vanaf 29 november kan men gedurende 12 dagen stemmen op hun favoriete kerstbestemming via de deze link. Via de link kom je op een pagina waarop de namen en foto’s van genomineerde kerstbestemmingen staan. Nu staan daar nog de finalisten van 2019, maar per 29 november staan daar de finalisten. Stemmen doe je door op de kerstmarkt/bestemming van je keuze te klikken, er worden geen gegevens gevraagd. Per IP adres (per computer, modem, wifi-connectie) kan er één keer gestemd worden.

Welke middelen hebben we en kun je inzetten?
Van de link www.christmas.ebdest.in hebben we een QR code gemaakt. Deze QR code wordt gecommuniceerd via posters, kaartjes, roll-ups, borden en foto-frames die op diverse locaties in Kerststad Valkenburg komen te staan/verspreid worden. Mocht je van het printwerk een voorraadje willen ontvangen, horen we dat graag via kerststad@visitzuidlimburg.nl.

Toolkit
Speciaal voor deze actie hebben we een toolkit samengesteld waaruit diverse middelen te downloaden zijn die jullie kunnen gebruiken om ons te helpen stemmen te verzamelen. Via de link kun je de toolkit downloaden.

In deze toolkit vind je:

  • Een tekstje in Word dat gebruikt kan worden op de website, in nieuwsbrieven en in e-mail communicatie
  • Een Word-bestandje met daarin enkele voorbeelden van social media berichten die één op één ingezet kunnen worden via eigen social media kanalen
  • Drie afbeeldingen in JPEG die gebruikt kunnen worden voor social media, website, nieuwsbrieven etc.
  • Logo ‘European Best Christmas Market nominee 2020’ en logo ‘European Best Christmas Markets 2020’
  • Voorbeelden van de A6 kaartjes, A3 posters en roll-ups

De posters kunnen opgehangen worden, de kaartjes (flyers) aan de mensen overhandigd. Verder stellen we roll-ups beschikbaar die bij de diverse attracties opgezet kunnen worden. Men kan de QR-code heel eenvoudig scannen.

Social foto frame: we hebben diverse social foto frames laten maken waarmee mensen een foto/selfie kunnen maken. Deze frames worden bij de grotere attracties, Landal de Cauberg en Visit Zuid-Limburg Experience geleverd. Ook de rendieren in de Parade krijgen de frames op 30 november, 4 december en 7 december mee om met de toeschouwers op de foto te gaan. (zie bijlage voor een voorbeeld van het foto frame, deze wordt bij Kerstmarkt Gemeentegrot geleverd en mensen kunnen daarmee in de rij of bij de versiering op de foto).

Gebruik de middelen, bestel de kaartjes/posters en help ons winnen!

Mochten jullie verder nog vragen hebben over de verkiezing, dan horen we het graag! Hartelijk dank alvast voor het meehelpen met stemmen te verzamelen! Samen maken we Kerststad Valkenburg tot European Best Christmas Market 2020!

Willen jullie de materialen zelf gebruiken voor jullie socials en de mail doorsturen naar jullie relaties waarvan jullie denken dat zij ons ondersteunen bij het verzamelen van de stemmen? Het zou toch gaaf zijn als wij dit winnen! Dank jullie wel.

namens bestuur Stichting Kerststad Valkenburg,

Simone Meertens, evenementencoördinator
Tel. +31(0)43 609 8534
Céline Prevos, projectcoördinator

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens