Afgelopen week bereikte ons het bericht dat het Fietsplatform (initiator van Nederland Fietsland) de horeca een steuntje in de rug wil bieden.

Dit doen we door de deelname aan Fietsers Welkom! t/m december 2021 kosteloos te maken. Dit doen we voor reeds aangesloten bedrijven maar ook nieuwe bedrijven. Wij zijn dus op zoek naar fietsvriendelijke ondernemers die straks wel wat extra klandizie kunnen gebruiken.

Concreet betekent dit dat het Fietsplatform de kosten voor deelname aan het label t/m december 2021 op zich neemt. We hopen natuurlijk dat de ondernemingen na deze periode ook aangesloten blijven, maar stellen geen voorwaarden aan dit initiatief.

De horeca profiteert t/m december 2021 van de volgende voordelen:

  • vermelding in de fietsgids Basiskaart LF-routes
  • vermelding op de digitale fietsrouteplanners, zowel landelijk als regionaal.
  • Vermelding op de fietsroutekaart in de LF-app.
  • vermelding in de regionale promotie uitingen (in samenwerking met regiopartners zoals de VVV en/of Reg. Bureau voor Toerisme).
  • via onze sociale kanalen worden de Fietsers Welkom! adressen bijna wekelijks onder de aandacht gebracht
  • een eigen bedrijfspagina op www.nederlandfietsland.nl.

Meer informatie vind je hier.

Mocht je meer informatie willen omtrent dit aanbod dan kun je contact opnemen met Marina van Dijk van de Stichting Landelijk Fietsplatform, tel. 033 42 28 381 of via e-mail, mvandijk@fietsplatform.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens