Amstelveense horecaondernemers kunnen nog subsidie aanvragen voor de controle op het corona toegangsbewijs (CTB) tot 31 maart. Ook wordt verduurzaming van de terrasverwarming gesubsidieerd en kun je nog een aanvraag indienen voor de kosten gemaakt om het bedrijf volgens de RIVM maatregelen in te richten.

CTB

100% vergoeding op de loon-, materiaal- of externe inhuur kosten gemaakt voor de controle op het CTB. Het subsidieplafond is bijna bereikt! Aanvraag kan ingediend worden via deze link.

Terrasverwarming

50% vergoeding op aanschaf- & installatiekosten van duurzame terrasverwarming. Aanvraag via deze link.

1.5 meter

Vaste vergoeding op kosten gemaakt om gasten, volgens de RIVM maatregelen, te ontvangen in het bedrijf. Kosten met terugwerkende kracht van 2020 en 2021 kunnen meegenomen worden bij deze subsidie. Aanvraag via deze link.

Gedoogbeleid Terrasverruiming Amstelveen

Horecaondernemers in Amstelveen kunnen tijdens het terrasseizoen in 2022 weer de terrassen verruimen. Om het terras (weer) te kunnen verruimen moet een melding worden ingediend, zie deze link voor de melding en deze link voor de voorwaarden van het Gedoogbeleid Terrasverruiming.

Vragen over het gedoogbeleid en de subsidies kunnen gemaild worden naar ondernemersloket@amstelveen.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens