Hanzestad Deventer is meer dan de moeite waard om mooie horecaconcepten te bekijken ontdekten een bus vol met horecaondernemers uit KHN Zaanstreek, KHN Waterland, KHN Purmerend en KHN Edam-Volendam.

We startten met een fijne ontvangst door KHN regiomanager Joëlle Roesink en KHN Deventer voorzitter Bart Voortman in het IJsselhotel Deventer, waar manager Miranda Brouwmeester het concept van Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel vertelde.

Vervolgens met het pondje naar de overkant voor een bezoek aan Cafe Persée met 400 bieren in het assortiment en hun eigen cafelied De Laatste van Ammar & Snelle (https://youtu.be/W5HolMA_uIA). Vader Hans Huberts en dochter Tess Huberts vertelden vol trots hoe zij het bedrijf transformeerden van stapcafé naar bierencafé.

Het goed gehumeurde gezelschap genoot van een fijne lunch in fraai gestileerde St. Maxime van Paul Klösters en zijn vrouw, waarna verder getrokken werd naar het bijzondere restaurant The Lemon Tree van Valentijn Bergers met prachtige chef’s table en private dining room.

Even een frisse neus halen tijdens een lekkere wandeling langs de IJssel op naar De Zwarte Silo van Frank Hülscher, een multifunctioneel bedrijf in het nieuw te ontwikkelen Havenkwartier Deventer.
Als laatste bezochten we het nieuwe Valencia Deventer waar Michael Hoeksema ons ontving met lekkere oesters, het bedrijf is prachtig gelegen aan het water, een mooi nieuw concept en de food & beverage waren top!

Alle foto’s kunnen via deze link in een ZIP-bestand gedownload worden.

Helaas konden we maar een kleine selectie van alle horeca in Deventer bezoeken, een vervolgbezoek is dus meer dan de moeite waard. Fijn dat we in Deventer konden zijn 💪👌