Hanzestad Deventer is meer dan de moeite waard om mooie horecaconcepten te bekijken ontdekten de leden van KHN Ommen.

In het begin van de middag mocht het bestuur van KHN Ommen de leden uitnodigen om deel te nemen aan een Algemene Ledenvergadering (ALV) in de bus, op weg naar inspiratie in de hanzestad, Deventer.

Aankomend in het mooie Deventer startten we met een fijn ontvangst door General Manager en KHN bestuurslid, Miranda Bouwmeester in Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel.

Vervolgens met het pondje naar de overkant voor een bezoek aan The Lemon Tree, Jackies Deventer, No11 Deventer en Jackies Fine Wines (allemaal onderdeel van de Jackies Group) op de Grote Poot, waar Valentijn Bergers en zijn collega’s vertelden waarom deze 4 gelegenheden zo bijzonder zijn en dat alles niet vanzelf is gegaan.

Na een bezoek aan verschillende gelegenheden op de Grote Poot, waande het gezelschap zich even door de unieke straatjes van de hanzestad om vervolgens neer te strijken in Cafe Persée op de Brink, waar maar liefs 400 verschillende bieren geschonken worden. Vader en KHN bestuurslid, Hans Huberts, en dochter Tess Huberts vertelden vol trots hoe zij in Corona-tijd het bedrijf transformeerden van stapcafé naar speciaal bierencafé.

Na het genieten van een lekker biertje keerde het goed gehumeurde gezelschap terug naar het bijzondere restaurant The Lemon Tree van Valentijn Bergers, waar plaats genomen werd aan de prachtige Chef’s Table en zij zich volledig in de watten lieten leggen door het zeer kundige team van The Lemon Tree.

Tot slot brachten de horecaondernemers uit Ommen een bezoek aan Davo Bieren in het zogenaamde Sluiskwartier van Deventer. Hier kon het gezelschap een keuze maken uit alle goudgele rakkers, die ter plekke gebrouwen worden.

Helaas konden we maar een kleine selectie van alle horeca in Deventer bezoeken, een vervolgbezoek is dus meer dan de moeite waard. Fijn dat we in Deventer mochten zijn! 💪👌

INSPIRATIETOUR | Gisteren was weer zo’n ‘kers op de taart’ (of kan ik beter zeggen; ‘appelmoes’) in mijn werk als regiomanager van @Koninklijke Horeca Nederland. In het begin van de middag mocht ik samen met het bestuur van KHN Ommen de leden uitnodigen om deel te nemen aan een algemene ledenvergadering (ALV in de bus, op weg naar inspiratie in de hanzestad, Deventer). Naast een heel warm welkom van General Manager (en tevens KHN-bestuurslid van de afdeling Deventer), @Miranda Bouwmeester in @Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel, brachten de Ommense horecaondernemers een bezoek aan @The Lemon Tree, @Jackies Deventer, @No11 Deventer en @Cafe Persee én eindigde de toer, na een heerlijk diner aan de Chef’s Table in The Lemon Tree, in @Davo Bieren, waar de horecaondernemers verschillende keuzes konden maken uit alle goudgele rakkers, die hier ter plekke gebrouwen worden. Ook namens het bestuur van @KHN Ommen, wil ik alle deelnemers bedanken voor hun komst naar Deventer en hosts, @Valentijn Bergers, @Miranda Bouwmeester, @Tess Huberts, @Hans Huberts, Liv, en organisator, @Jan van Elburg bedanken voor hun gastvrijheid en de organisatie!

Inspiratietour KHN Ommen