Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca: alle drink- en eetgelegenheden moesten per direct hun deuren sluiten. De impact van deze maatregel is groot: van de 466.000 horecamedewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en KHN bieden deze horecamedewerkers de komende maand gratis online modules aan Zij kunnen hiermee hun vakbekwaamheid vergroten zodat ze een goede start kunnen maken wanneer het sociale leven weer op gang komt.

In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ biedt KHN haar leden in samenwerking met SVH sinds dit jaar online e-learning modules aan. In verband met de coronacrisis bieden SVH en KHN een deel van de modules nu gratis aan. Het gaat om de licenties voor keuken, bediening en fastservice. Deze zijn de komende maand gratis voor alle werkenden in de horeca. “SVH en KHN staan achter de Nederlandse horeca en juist in deze tijd is dat van belang”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. De horeca heeft nu steun nodig.

Uitgebreider aanbod voor KHN-leden

Robèr Willemsen, voorzitter KHN: “Deze content is eigenlijk alleen beschikbaar voor leden van KHN via de KHN Academy. Maar gezien deze uitzonderlijke situatie, stellen KHN en SVH de licenties voor keuken, bediening en fastservice voor de hele bedrijfstak open. Het aanbod voor leden van KHN is wel groter: Voor hen zijn ook de licenties personeelszaken, financiële zaken en leidinggevende nu gratis."

Direct thuis aan de slag

Via www.StayHomeHospitalityAcademy.nl kunnen de licenties worden besteld die gratis zijn voor iedereen in de horeca, waarna de medewerkers direct aan de slag kunnen binnen het e-learning platform. Een uitgebreider gratis aanbod voor alleen leden van KHN is beschikbaar via www.khn.nl/elearning.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens