Waar staan we met het toerisme op Schouwen-Duiveland? Met welke uitdagingen heeft de sector te maken? Hoe blijven we met elkaar werken aan de toekomstbestendigheid van ons toeristisch product?

Met veel plezier nodigt het Platform Agenda Toerisme Schouwen-Duiveland jou uit om op donderdag 12 mei aanstaande aanwezig te zijn bij het symposium 'De toekomst is Schouwen-Duiveland'.

Inspirerende sprekers geven inzicht in hoe we ons mooie eiland voor toekomstige generaties aantrekkelijk houden. Ze gaan in op het belang van een duurzame koers en hoe je nieuwe generaties -zowel gasten als werknemers- aan je bindt. Ook de millennials zelf komen aan het woord. Het symposium wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Wanneer? Donderdag 12 mei 2022
Tijd? Inloop 13.30 uur, aanvang 14.00 uur
Waar? Jachthaven Bruinisse, Jachthavenweg 61D, 4311 NC Bruinisse

Meer informatie en aanmelden

Maak met je deelnamebewijs kans op leuke prijzen! Bekijk de flyer voor meer informatie en aanmelden, aanmelden kan tot maandag 2 mei aanstaande.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens