Op dinsdag 17 januari 2023 gaan we -onder leiding van dagvoorzitter Roelof Lousma- het gesprek aan en zoeken we naar collectieve ideeën. Doe jij mee?

Koninklijke Horeca Nederland regio Fryslân, VNO-NCW MKB Noord, Centrummanagement Fryslân, Toerisme Alliantie Friesland en Lokaal Retailbelang gaan, in samenwerking met INretail en de Retailagenda, het gesprek met jou aan over de uitdagingen en mogelijke oplossingen in relatie tot de toekomst van de Friese centra.

Wanneer : Dinsdag 17 januari 2023
Tijd : Inloop 19.00 uur, opening 19.30 uur met aansluitend borrel 21.30 uur
Waar : LAWEI Drachten, Laweiplein 1 in Drachten

Het goed en collectief functioneren van de sectoren retail, horeca, leisure & cultuur is van groot belang voor de vitaliteit van onze Friese samenleving. Door de grote maatschappelijke ontwikkelingen verandert de functie van centrumgebieden en het belang van de verschillende
sectoren daarin in rap tempo. De eenzijdige nadruk op de commerciële functie (economische waarde) verandert. Een aantrekkelijke winkelstraat of het centrum van een stad of dorp wordt van een groter maatschappelijk belang.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens