Lees hoe je in aanmerking komt voor vergoeding voor de gemaakte kosten voor controle coronatoegangsbewijs, dit door onder andere de inzet van KHN De Ronde Venen.

De minister van Justitie en Veiligheid heeft financiële middelen beschikbaar gesteld aan onder andere de horeca om hen te ondersteunen in de naleving op de CTB-plicht. De vergoeding van deze kosten loopt via de Veiligheidsregio Utrecht en de gemeenten. Het tijdvak waarvoor de middelen beschikbaar gesteld is van de periode 22 september 2021 tot en met 31 december 2021.

Omdat hiervoor in het land geen ‘blauwdruk’ beschikbaar is hebben gemeente en KHN in overleg met de burgemeester Maarten Divendal nagedacht over de wijze waarop wij in De Ronde Venen invulling kunnen geven aan deze ondersteuning.

Lees in deze brief van gemeente De Ronde Venen verder hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.

Declaratieformulier

Maak hiervoor gebruik van het declaratieformulier. Deze kun je volledig invullen, ondertekenen en vóór 1 januari 2022 retour sturen naar emailadres iv@derondevenen.nl.

Vragen

Voor vragen kun je je richten tot Dick Roodenburg, waarnemend Teamleider, Afdeling Concernstaf, team Integrale Veiligheid. Bereikbaar via telefoonnummer 0297 29 16 16.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens