KHN West Veluwe, Putten voert al enkele jaren een lobby richting de gemeente voor verruiming van de terrastijden. Dit heeft ook nu weer een groot succes opgeleverd.

Meerdere malen per jaar gaat KHN in gesprek met de gemeente over zaken die de horeca raken en de ontwikkelingen in de markt. Een trend die hier al enige tijd ontstaat is dat buiten het nieuwe binnen is, gasten verblijven graag zolang mogelijk op het terras.

In de afgelopen jaren heeft de lobby geresulteerd in een verruiming van een maand van de terrastijden tot 01:00. Recent heeft KHN met duidelijke argumenten ingezet op een sluitingstijd van het terras tot 01:00 gedurende het gehele jaar.

Het resultaat is dat er per direct een pilot gestart wordt gedurende de komende winterperiode waarbij de terrasen tot 01:00 open mogen blijven. Een mooi succes dat KHN behaald heeft voor de horeca.

Het bestuur van KHN wil iedereen wel op het hart drukken dat het een pilot betreft en dat het voortzetten van deze openingstijden afhangen van het succes. Je hebt het dus zelf in de hand. Zorg dat het niet tot overlast leidt en dat omwonenden het positief ervaren. Hiernaast verzoeken wij je om de eindtijd zeer strikt te volgen en niet te overschrijden.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze sluitingstijden permanent worden

P.S. 10 december om 10:00 een leuke interesssante bijeenkomst voor KHN Leden bij Cava 22!!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens