Afgelopen 10 december heeft er weer een jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsgevonden van KHN Wassenaar.

Dit maal op de nieuwe ijsbaan in Wassenaar (Ice Event). Na een korte, bezielende inleiding door Elroy Visser (eigenaar Rooie Cor, initiatiefnemer/mede-exploitant van Ice Event) over de tot standkoming en exploitatie van de ijsbaan en de samenwerking met diverse sponsoren, (sport) verenigingen en goede doelen werd gestart met een curlwedstrijd met de aanwezige leden.

De inwendige mens en koude handen en voeten werden daarna verwend met een gezellige borrel met warme chocomel en gluhwein.

Het informatieve deel van de middag/avond bestond uit een nadere kennismaking met Wethouder Economische Zaken Caroline Klaver en Accountmanager Horeca Arjenne Vlietstra. De aanwezigen kregen een toelichting over hoe de gemeente aankijkt tegen het belang van de horeca en de ruimte die het de sector wil bieden. Tevens werden de aanwezigen bijgepraat over het Beeldkwaliteitsonderzoekcentrum en het horeca onderzoek dat 1e kwartaal 2019 door een extern onderzoeksbureau zal worden uitgezocht. Tevens werd er door Paul Bruynzeels een presentatie verzorgd over Vorstelijk Vrij (Marketing Wassenaar-Voorschoten)

De avond, met een mooi ledenopkomst, werd afgesloten door een formele vergadering waarbij de voorzittershamer van Carl Groenveld werd overgenomen door Elroy Visser. Tevens zal Danny Ruigrok van de Werve het bestuur per 1 januari a.s. verlaten. Beide bestuursleden worden bedankt voor hun jarenlange inzet en actieve betrokkenheid. Michael Buijse mede-eigenaar van Chester Restobar zal per direct toetreden tot het bestuur. We wensen hem veel succes!

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens