Samen met de gemeente Dordrecht en KHN Drechtsteden hebben we weer het jaarlijkse Breed Horeca Overleg georganiseerd voor alle horecaondernemers in Gemeente Dordrecht. Dit jaar waren er wel 40 horecaondernemers aanwezig bij Café Restaurant Merz voor een middagprogramma en een gezellige borrel.

Remco van Helden van Stadshotel Dordrecht en Voorzitter KHN Drechtsteden heette de ondernemers welkom. Marieke van der Halm heeft namens het ROC Da Vinci College gesproken over de samenwerking tussen onderwijs en horeca. Afgelopen jaar is dit verder uitgewerkt en heeft geresulteerd in een mooi programma waarbij horecapersoneel geschoold wordt en deelnemers ook in de praktijk bij de lokale horecabedrijven les krijgen. Gaaf toch! De gemeente heeft ons bijgepraat over de uitvoering van de horecavisie en het vast gestelde terrassenbeleid. Verder gaf Anika Zwinkels van The Social Routine een presentatie over hoe u als horeca ondernemer uw online uitstraling kracht bij kunt zetten. Vandaag, morgen en in de toekomst. Voor diegene die geïnteresseerd zijn in de samenwerking met Davinci hierbij de informatie.

De horeca carrousel
KHN en het Da Vinci College zien het organiseren van een horeca carrousel echt als een kans. De carrousel kent de volgende opzet:
• Studenten volgen 4 blokken van 10 weken les in één schooljaar
• In 1 blok (nader te bepalen) van 10 weken krijgen studenten iedere week les op een andere horeca locatie in de Binnenstad
• De horeca ondernemer verzorgt een korte introductie en/of geeft uitleg over zijn activiteiten op horeca gebied
• De docent vanuit ROC Da Vinci College verzorgt de les

WIN-WIN
Studenten leren op een ongedwongen manier de verschillende horeca ondernemingen en de kansen op werkgelegenheid kennen. Daarnaast vertellen ondernemers zelf wat het werken in de horeca sector zo leuk maakt maar ook wat de uitdagingen zijn. Dit creëert een realistisch toekomstbeeld. De ondernemers komen rechtstreeks in contact met studenten en dit geeft ook ruimte voor de promotie van een weekendbaan of vakantiewerk.
Klik hier voor de digitale flyer

De horeca bootcamp
Deze bootcamp horeca is bedoeld voor zij-instromers, werkenden die nog niet een diploma/ certificaat hebben, werkzoekenden die willen gaan werken in de keuken of bediening. Zeker voor startende koks en/of horeca medewerkers geeft deze bootcamp een mooie basis voor werken in horeca keukens.
Klik hier voor de digitale flyer.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link of via e-mail naar mvanhalm@davinci.nl
Nieuwsgierig naar onze gehele cursus,- en trainingsaanbod? Kijk dan eens op www.davinci.nl/zakelijk voor ons gloednieuwe aanbod!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens