Op dinsdag 5 maart was er een zeer geslaagde inspiratietour naar Haarlem met de leden van KHN West-Friesland. Het doel van deze inspiratietour was om de leden (nog) meer met elkaar te verbinden maar ook met het bestuur en ons weten te vinden voor vragen, hulp en advies.

Deze tour was georganiseerd door het bestuur van KHN West-Friesland en werd volledig gratis aangeboden. Het vervoer was ook dit keer verzorgd door Bak Reizen uit Alkmaar. Een welkomstwoordje in de bus door voorzitter Perry Meinen met wat leuke feitjes en weetjes over de stad en horeca in Haarlem.

De dag werd gestart met de algemene ledenvergadering bij Mooie Boules Haarlem met een warm ontvangst en een praatje door eigenaar Björn Koster en Cloë. Een prachtige hotspot aan het Spaarne met heerlijk eten, drinken en spelletjes. Vervolgens gingen we te voet naar Restaurant Zuidam. Een prachtige locatie gelegen aan het Spaarne voor een heerlijke lunch met ook een hartelijk ontvangst door Claudia en een welkomstpraatje door de bedrijfsleider. Via het Teylers Hofje werd de route vervolgd naar De Jopenkerk met een hartelijk ontvangst door bedrijfsleider Barry de Haan en regiomanager Haarlem Ivo Berkhoff.

Na een kort praatje van Barry werd er genoten van een bierproeverij van 3 glaasjes met bitterballen en Jopen mosterd. Wat een geweldige locatie en een uniek concept is dit! De volgende locatie, The Harlem Social Club, was om de hoek en ontving eigenaar Roger Langhout ons in zijn knusse wijnbar. Geweldig te horen wat deze ondernemer allemaal heeft gedaan voordat hij 2 jaar geleden deze horecazaak startte. Wat een mooi concept en wie heeft er bijna 90 flessen wijn op de tap en kan je je eigen gekozen wijn tappen met een kaart waar je je saldo op kan zetten?! Het bezoek ging gepaard met bubbels, twee soorten wijn en heerlijke culinaire hapjes waaronder oesters met een spray van gin. De dag werd weer afgesloten bij Mooie Boules met een heerlijk diner van twee keukens, ROAST Bar en Grill & Ron Gastrobar Streetfood. Tijdens het diner was er de mogelijkheid om jeu de boules te spelen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt en belandde de bal niet altijd keurig netjes op de baan…

Om 22.00 stapte iedereen tevreden de bus in om weer huiswaarts te keren. Bedankt aan alle horecazaken die ons hebben ontvangen, alle aanwezigen en buschauffeur Alex voor deze onvergetelijke dag!! In oktober gaan we opnieuw op inspiratietour en waar naar toe, dat laten wij jullie t.z.t. uiteraard nog weten!!

Inspiratietour KHN West Friesland naar Haarlem

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens