Op dinsdag 21 mei was er de Regio Inspiratiebijeenkomst van KHN Noord-Holland. Dit keer op een unieke locatie te weten Museum Jan in Amstelveen.

Op de agenda stonden o.a. terugkoppeling ledenraad stukken en uitleg ledenraad constructie, financiën, projectenpot, nieuws/actualiteiten KHN waaronder arbeidsmarkt, vacatureplatform, toerisme/kust, ledenvoordelen en rondje velden. De vergadering werd afgesloten met een presentatie van de nieuwe KHN ledenvoordeelpartner FacilityXL. Na een heerlijke lunch verzorgd door Day tapas bar van Daan Kroone was er onder begeleiding een rondleiding door het museum waar de werken “The Bigger Picture” van Tjalf Sparnaay tentoongesteld worden. Zijn Gebakken Eieren zijn iconisch en worden over de hele wereld als beeld gebruikt en nageschilderd. Inmiddels is hij uitgegroeid tot de meest toonaangevende hedendaagse Food-schilder ter wereld. Na de rondleiding een bezoek aan Het Wapen van Amstelveen van eigenaar Marcel Kunst en Theo Konijnenberg. Dit succesvolle, Jordaans ingerichte café viert haar 10-jarig bestaan en zit in een pand met een 100 jaar rijke historie. Uiteraard mag dan een nieuw KHN schild niet ontbreken en werd dit door regiomanager Ivo Berkhoff vakkundig in orde gemaakt. De bijeenkomst werd afgesloten bij Sunday Flooting Foodbar ook van Daan Kroone. Deze nieuwe hotspot aan De Poel staat volop in de verbouwing en de planning is om in september de deuren te openen. Bedankt aan alle aanwezigen en Museum Jan voor de goede zorgen en ontvangst en Daan Kroone voor de heerlijke lunch!!

Inspiratietour Noord holland

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens