Op maandag 1 februari stond de Horecava in het teken van de toekomst van de horeca, horecatrends en personeel. Met welke vraagstukken over personeel krijg je als horecaondernemer te maken? Nu, maar ook in het post-coronatijdperk? KHN-expert Nathalie ter Heide beantwoordt in deze video verschillende vragen over personeel.

Als je medewerkers in dienst hebt, krijg je te maken met verschillende vraagstukken rondom personeel. In deze Q&A sessie gaat Nathalie in op vragen als: Welke arbeidsovereenkomst kan ik gebruiken? Wat moet ik doen als iemand ziek wordt? Hoe kan ik afscheid nemen van medewerkers? Hoe kan ik personeel flexibel inzetten? Personeel vormt een sterke basis voor jouw bedrijf. Zorg dus dat je goed beslagen ten ijs komt met de tips uit deze video.

Heb je na deze video nog vragen?

Experts van KHN Advies met ruime horeca-ervaring helpen je snel verder. Wij helpen jou als KHN-lid graag telefonisch of via de mail verder op weg, beantwoorden jouw vragen en geven je praktische tips en handvatten over voorkomende problemen. Het KHN Advies team zit voor je klaar.

Meer over personeel...

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens