De gemeente Tynaarlo gaat de komende tijd aan de slag met het opstellen van een omgevingsvisie, een visie op het toekomstig ruimtegebruik. De omgevingsvisie speelt een belangrijke rol bij het maken van keuzes op allerlei beleidsterreinen, zoals duurzaamheid, economie, mobiliteit, samen leven, wonen en werken. Wat er in de omgevingsvisie komt te staan, wordt bepaald in samenspraak met inwoners en betrokkenen.

In dit kader vindt op dinsdag 26 november van 13.00 tot 17.30 uur in de Melkfabriek in Bunne een themabijeenkomst plaats. Jij bent als deskundige, vertegenwoordiger of representant van één van de genoemde beleidsvelden van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen. We zijn geïnteresseerd in jouw inbreng om zo goed zicht te krijgen op wat er binnen ‘jouw’ aandachtsgebied speelt.

Het startdocument Omgevingsvisie lees je hier. In dit document lees je alvast meer over de inhoudelijke kant van de themamiddag en de vragen die daarbij aan de orde kunnen komen.

Voor nadere informatie kun je ook terecht op de projectwebsite: www.typischtynaarlo.nl.

Aanmelden
Je kunt je voor de themabijeenkomst opgeven door een mail te sturen naar typisch@tynaarlo.nl. Graag ontvangen wij jouw aanmelding voor 8 november, je kunt daarbij aangeven over welke thema’s
(of welk thema) je wilt meepraten. Ruim voor 26 november ontvang je het definitieve programma met de indeling per gesprekstafel.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens