De gemeente Vaals brengt de website 'Thuis uit eten in Vaals' breed onder de aandacht bij de pers, social media en in de openbare ruimte. Sta jij al op deze website?

Is jouw horecazaak al te vinden op Thuis uit eten in Vaals? Dit is het horecaplatform waarop alle restaurants in de gemeente Vaals die bezorgen en afhalen te vinden zijn. Maar je mag jouw restaurant ook gewoon vermelden zodat je straks vindbaar bent zodra we weer open mogen.

Je moet jouw zaak hier wel even zelf voor aanmelden. Aanmelden is gratis!

Het platform is sinds begin februari in de lucht en inmiddels zijn we ook begonnen met de promotie van de website. Er wordt onder andere geadverteerd op Facebook, Instagram en in het Vaalser Weekblad en sinds deze week hangt ook reclame in bushokjes in de gemeente Vaals. Het effect van de promotie is merkbaar: we zagen afgelopen weekend dat de website 100-150 keer per dag bezocht wordt.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor vermelding op de website door een e-mail te sturen naar contact@thuisuiteteninvaals.nl.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie. Hier vind je ook informatie over Amuse - een gratis bestelsysteem waardoor ook je online bestellingen, inclusief betaling, kunt afhandelen (voor afhalen of bezorgen).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens