Als bestuur willen we jullie het volgende voorleggen wat betrekking heeft op de toekomst van de horecavereniging KHN Bernheze.

Een aantal maanden geleden hebben wij jullie laten weten dat wij op zoek zijn naar nieuwe bestuurders, collega’s met een frisse kijk en positieve en bovenal constructieve moderne visie voor onze lokale afdeling.

Volgens de statuten van de vereniging moet een bestuur uit een voorzitter, penningmeester en secretaris bestaan, nu met ons twee-koppig bestuur voldoen we niet aan het huishoudelijk reglement. Ons bestuur krijgt ondersteuning van een uitvoerend secretaris, hierdoor worden taken als verslaglegging, agenda beheer, poststukken en contacten onderling goed bewaakt. Wil je onze sector Bernheze breed vertegenwoordigen moet er vanuit elke dorpskern een collega opstaan die zegt, ik doe mee!

KHN Bernheze is altijd een actief bestuur geweest en dat is het nog steeds, de afgelopen jaren heeft het bestuur zeker niet stil gezeten. Wat doet het bestuur voor de leden en voor onze horeca in het algemeen :

  • Werken samen met de gemeente op verschillende onderwerpen zodat er rekening wordt gehouden met de belangen van de Bernhezer horeca vanuit onze eigen visie en beleid.
  • Volgen de beleidsvorming en de wetgeving binnen in onze gemeente op de voet.
  • Hebben regelmatig contact met ambtenaren, wethouders en burgemeester, hieruit zijn o.a. de positieve grotere terrasruimte en de C.T.B. gelden uit voortgekomen in coronatijd.
  • Spreken in tijdens commissievergaderingen als het over horeca gaat.
  • Onderhouden nauwe contacten met diverse (branche) organisaties in het belang van de horeca, samen staan we sterk!
  • Daarnaast komen we op voor de kernwaarden van KHN, we zijn gastgericht, verbindend, ondernemend en resultaatgericht.

Denk je “da’s nou net wat voor mij” laat maar weten. Wij gaan graag met jou in gesprek, we moeten het samen doen!

Mocht je interesse hebben voor een functie binnen het bestuur dan kun je dit kenbaar maken bij de voorzitter Jeroen Verhoeven via 06-24629283. Voor inhoudelijke of KHN gerelateerde vragen kun je contact opnemen met de KHN regiomanager Casimir Stahlecker, via 06-12051304 of c.stahlecker@khn.nl.

Wie zoeken wij?

Een collega met een frisse kijk en positieve moderne visie. Denk jij in kansen en mogelijkheden en wil je gezamenlijk, in een bestuurders team elkaar enthousiasmeren en onze belangen behartigen?
Kijk…dan ben jij de juiste persoon !!

Wat krijg je er voor terug?

Een leuke club van collega-bestuursleden, een plek dicht op wat er binnen de gemeente of stakeholders speelt. De mogelijkheid om diverse (kosteloze) bestuurders-trainingen te volgen en een boel waardering.

Wat wordt er van jou verwacht?
Dat je je sterk maakt om de belangen van leden te behartigen en de passie voor de toekomst van onze horeca deelt !

Om hoeveel tijd gaat het?
Als bestuurder vragen wij (op jaarbasis) pakweg 20 uur vrij te maken voor overleg. Wij vergaderen als bestuur 4 x per jaar. Het precieze aantal uren is afhankelijk van actuele ontwikkelingen, afspraken en je beschikbare tijd als ondernemer.

Save the date:
Maandag 30 januari 2023 (aanvang 20.00 uur) willen wij jullie “toekomst KHN Bernheze” voorleggen. Laten we deze avond samen kijken hoe we van een twee-koppig bestuur naar een volle bestuurders tafel gaan in het komend jaar.

Voor nu, een fijne en mooie decembermaand en graag tot ziens!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens