Graag maken wij jou attent op dit nieuwe project voor familiebedrijven van onze zusterorganisatie, MKB Limburg en Maastricht University.

Familiebedrijven, speciaal voor jullie: op donderdag 18 maart aanstaande gaat TOF van start!

TOF is de naam van de MKB-deal ‘Innovatie in het kleine familiebedrijf Limburg’ en het staat voor Trots Op Familiebedrijven. De missie is om samenwerken en innoveren toegankelijker te maken door een project aan te bieden waar kennis en ervaring samenkomen en co-creatie wordt gestimuleerd.

Aanmelden TOF webinar 18 maart 2021; ben je erbij?

Je bent van harte uitgenodigd bij de start van TOF! Tijdens dit webinar staan actuele uitdagingen en kansen voor familiebedrijven centraal. We praten met ervaren ondernemers uit familiebedrijven, een deskundige van Maastricht University, Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg en Joost van den Akker, gedeputeerde van Provincie Limburg. Deze partijen nodigen jullie van harte uit om gratis deel te nemen aan deze bijzondere kick-off.

Schrijf je hier in
voor het gratis TOF webinar op donderdag 18 maart om 16.00 uur!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens