Is jouw inkomen door de maatregelen tegen corona met tenminste 30% lager, dan heb je mogelijk recht op financiële ondersteuning. De TONK is bedoeld voor ondersteuning als je problemen hebt om jouw woonkosten te betalen.

Het bestuur van KHN Groot Venlo maakt je er graag op attent dat het sinds deze week mogelijk is om de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijk Kosten (TONK) aan te vragen in de gemeente Venlo.

LIOF Limburg Toerisme

Daarnaast willen wij je nogmaals attenderen op het LIOF Limburg Toerisme. Dit is een programma van LIOF gericht op vernieuwing door (samenwerkingsverbanden) van en met ondernemingen actief in de toeristische en recreatieve sector in Limburg. Heb je dus innovatieve plannen voor de toekomst, denk dan niet te snel 'dit is niks voor mij', maar neem contact op met het LIOF om te bezien of er subsidiemogelijkheden zijn.

Tot slot

We kunnen ons voorstellen dat je af en toe door de compensatiemaatregelen het bos niet meer ziet, maak dan gebruik van de corona calculator. Dit is een handig hulpmiddel om te zien van welke compensatiemaatregelen jij of jouw bedrijf gebruik kan maken.

Veel succes en houd vol!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens