Op 19 maart jl. is Stichting Beheer Camping Zeeburg officieel eigenaar geworden van Camping Zeeburg BV. Op zondag 2 juni jl. nam Toon Weijenborg officieel afscheid als Directeur Groot Aandeelhouder van de camping. Hoewel Toon betrokken blijft als stichting bestuurder, draagt hij de dagelijkse leiding over aan Pascal de Ghouy.

Pascal, voorheen bedrijfsleider, is nu de nieuwe directeur. Toons visie en harde werk hebben bijgedragen aan het behoud van deze waardevolle plek voor zowel toeristen als de lokale gemeenschap. Het is niet verkocht aan een commerciƫle partij, maar omgezet in een stichting om de principes van duurzaamheid, respect voor milieu en de omgeving, een betaalbare plek voor iedereen behouden blijven.

Toon heeft van Camping Zeeburg zijn levenswerk gemaakt en een prachtige, unieke camping gerealiseerd. Deze betaalbare en bijzondere plek is een toevluchtsoord geworden voor velen. Zijn creativiteit en inzet hebben van de camping een ware parel gemaakt, waar gasten steeds weer met plezier naar terugkeren.

Zelfs voor Amsterdammers is een verblijf op de camping een aanrader. De omgeving, omgeven door natuur en water, biedt een unieke combinatie van rust en nabijheid van de stad. Toons inzet voor duurzaamheid wordt onderstreept door het Green Key Gold label dat trots op de gevel prijkt.

De camping verwelkomt jong en oud, kampeerders met tenten, campers of in een van de bijzondere accommodaties. Het voorzieningenniveau is hoog, de inrichting fraai en alles perfect onderhouden. Een plek waar iedereen welkom is en avontuur kan beleven.

We willen Toon Weijenborg bedanken voor zijn jarenlange betrokkenheid en loyaliteit aan Koninklijke Horeca Nederland. Zijn toewijding en passie hebben onze vereniging versterkt en een onuitwisbare indruk achtergelaten. Toon hield ons scherp op duurzaamheid en leverde waardevolle input voor onze lobby, bijvoorbeeld op het gebied van toeristenbelasting.

Toon heeft een strijd gevoerd om zijn eiland te realiseren en het is bijzonder dat hij dit eindelijk op 2 juni 2024 officieel heeft kunnen openen. Toon, bedankt voor deze mooie nalatenschap en het behoud van Camping Zeeburg voor de stad Amsterdam.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens