Het mag dan voor ieder een drukke week zijn geweest, dit weerhield de gemeenteraadsleden van de gemeente Hardenberg er vrijdag 7 oktober niet van om deel te nemen aan de Tour de Horeca in Hardenberg.

In Grand Café Restaurant de Troubadour was het aan onze regiomanager, Joëlle Roesink, om de (nieuwe) gemeenteraadsleden en burgemeester te informeren over de ontwikkelingen en uitdagingen in de horeca (denk aan het personeelstekort, de hoge loonkosten en stijgende energie- en voedselprijzen). Dit werd aangevuld door het bestuur van KHN Hardenberg en de eigenaar van Grand Café Restaurant de Troubadour, Herman Potgieter en zijn zoon, Dylan Potgieter. Na het bekijken van het nabijgelegen Italiaanse restaurant Cucina 39 en Lunchroom De Koffiepot, sloten we af met een kennisquiz over de horeca in Poolcentrum Hardenberg.

We kijken terug op een geslaagde avond, en bedanken Martijn Timmermans, Eddy Geesink, Gert Luisman, Erik Volkers, Hans Odink, Maarten Offinga, Piet-Cees van der Wel, Tjeerd Schoemaker, Bert Gelling, Romano Boshove en Klaas Henk Brink voor hun komst en de eigenaren van Grand Café Restaurant de Troubadour, Italiaans Restaurant Cucina 39, Lunchroom de Koffiepot en Poolcentrum Hardenberg voor de gastvrijheid!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens