Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en inspiratie- en trendplatform Food Inspiration slaan de handen ineen om in deze tijd de horecasector te helpen. In de komende maanden presenteren wij in trendspecials de laatste updates, trends en ervaringen uit de branche.

De coronacrisis slaat een diep gat in de Nederlandse horeca. Sinds 1 juni is de horeca weer geopend, maar toch komt de gastenstroom bij veel zaken nog maar langzaam op gang. De consument aarzelt, is nog angstig en kijkt de kat uit de boom. Er is meer versoepeling én uitleg nodig om langzaam het vertrouwen van de consument weer terug te winnen. Hierdoor is en blijft het een uitzonderlijk zware tijd voor de horecasector.

Trendupdate #1

Welke corona-richtlijnen gelden er op dit moment in de keuken, op het terras, in het café en in het restaurant? En hoe gaan collega-ondernemers met de spelregels om? Je leest het in deze trendupdate. Verder: Food Inspiration neemt je mee door de trends van nu en geeft een doorkijkje naar de toekomst. En we gaan in gesprek met twee horecaleveranciers.

Laat je inspireren! #horecastaystrong