De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten. Better Safe Than Sorry is een congres voor jou als ondernemer, jouw onderneming en jouw medewerker(s).

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert 29 maart 2023 de tweede editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen.

Burgemeester Hubert Bruls van de gemeente Nijmegen opent de avond. Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer doet op Better Safe Than Sorry zijn verhaal. Daarnaast kunt je genieten van een heerlijk diner en is er voldoende tijd om te netwerken tijdens de afsluitende borrel.

Zie hier onze trailer via ons Youtube-kanaal.

Wanneer: woensdag 29 maart 2023
Tijd:
16.30 - 21.30 uur
Waar:
Het Goffertstadion, Stadionplein 1, 6532 in Nijmegen

Aanmelden

De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Op de site staat het complete programma.

Voor ondernemers aansluitend op dit thema bestaat de mogelijkheid een stand aan te vragen op de marktplaats die naast het plenaire gedeelte plaatsvindt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Carmen Cattier, carmen.cattier@pvo-oostnederland.nl, mobiel 06 53 51 57 80.

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking in de provincies Gelderland en Overijssel.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens