De gemeente Bernheze deelt graag informatie met ons over de richtlijnen voor de uitbreiding van terrassen.

Uitbreiding terrassen
Het college heeft besloten om voor heel 2021 uitbreiding van de terrassen en het plaatsen van een tijdelijk bouwwerk op het terras toe te staan. Zodat horecagelegenheden, als de terrassen weer open mogen, kunnen voldoen aan de 1,5 meter afstandregel. Voor terrassen op gemeentegrond hoeft ook in 2021 geen vergoeding betaald te worden aan de gemeente.

Voor uitbreiding van de terrassen is geen vergunning nodig. De uitbreiding moet alleen gemeld worden als deze anders wordt gebruikt dan in 2020. Voor het plaatsen van een tijdelijk bouwwerk op het terras is het wel nodig om een (evenementen)vergunning aan te vragen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Richtlijnen voor de uitbreiding van de terrassen.

De gemeente blijft in gesprek met ondernemers en horeca in Bernheze. Zodat we mee kunnen denken wat er wél mogelijk is binnen de geldende maatregelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens