Ook dit zomerseizoen mogen horecaondernemers in de gemeente Castricum, Heiloo en Uitgeest hun terras uitbreiden. Het college wil ondernemers met restaurants, cafés en strandpaviljoens, die de afgelopen 2 jaar hard geraakt zijn, steunen.

Met de tijdelijke terrasuitbreiding kunnen horecaondernemers deze zomer meer gasten op hun terras ontvangen. Zo kunnen ze in ieder geval een deel van hun gederfde omzet inhalen.

De verruiming van de zomerterrassen is tijdelijk en geldt, onder voorwaarden, van 15 maart 2022 tot het einde van het terrasseizoen op 31 oktober 2022. De ondernemers hoeven hiervoor geen extra leges (belastingen) aan de gemeente te betalen.

Ondernemers die in 2020 en 2021 gebruik hebben gemaakt van deze mogelijkheid ontvangen via APV@debuch.nl een mail dat zij opnieuw een verzoek (via e-mail) kunnen indienen voorzien van een tekening.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens