Gemeente Meierijstad werkt op dit moment aan een Convenant Veilig Uitgaan met daarin ook aandacht voor Collectieve Horeca Ontzeggingen. Sluit gratis aan en laten we er gezamenlijk voor zorgen dat iedereen veilig kan uitgaan binnen Meierijstad.

De gemeente Meierijstad telt een divers aanbod aan horecagelegenheden. Van nachtclubs tot lunchrooms, voor ieder is er voldoende keuze. Een heel actueel thema binnen uitgaan is veiligheid, zowel fysiek als mentaal.

  • Met het CHO protocol werken we gezamenlijk aan een veilig uitgaansklimaat.
  • Deelname is gratis.
  • Het is een effectieve tool en het heeft voor jou als horecaondernemer alleen maar voordelen.
  • Steun de gezamenlijke aanpak van KHN, politie en gemeente en meld je aan!

Convenant Veilig Uitgaan

Om uitgaan binnen Meierijstad voor iedereen zo gezellig en veilig mogelijk te laten verlopen, werkt de gemeente samen met Koninklijke Horeca Nederland en de politie aan een gezamenlijke aanpak in de vorm van een Convenant Veilig Uitgaan. Een van de onderdelen van dit convenant is de Collectieve Horeca Ontzegging, ook wel CHO genoemd. Een krachtige tool die het mogelijk maakt voor horecaondernemers om overlastgevers de toegang voor een bepaalde periode te ontzeggen bij alle aangesloten horecagelegenheden binnen Meierijstad. Middels het convenant en de CHO zorgen we ervoor dat uitgaan binnen Meierijstad veilig is en veilig blijft voor zowel ondernemer, werknemer als bezoeker. Aansluiten bij de CHO heeft voor jou alleen maar voordelen. Deelname is gratis en we zorgen er gezamenlijk voor dat iedereen veilig kan uitgaan binnen Meierijstad.

Meer informatie en aanmelden

Heb je interesse om meer informatie te ontvangen over de CHO of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met regiomanager Bart Kennis via b.kennis@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens