De afgelopen tijd hebben wij jullie via diverse nieuwsbrieven zo goed mogelijk proberen te informeren over de bijzondere tijden waarin we ons momenteel bevinden, recente ontwikkelingen en meer.

Graag zouden wij van de gelegenheid gebruikmaken jullie nader te informeren en wel middels een algemene ledenvergadering op maandag 29 juni om 15.00 uur. Wij als bestuur zouden het zeer op prijs stellen als we je mogen verwelkomen. Niet onbelangrijk om te melden is dat we wethouder Pauwels en Kjeld Vosjan voor deze bijeenkomst hebben uitgenodigd en beide hebben bevestigd hierbij aanwezig te zijn. De perfecte gelegenheid om al je vragen te stellen!

Wanneer: maandag 29 juni 2020
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Waar: Grand Café ’t Wapen, Vaart Z.Z. 1 Assen

Agenda:

  • Opening
  • Korte inleiding van Kjeld en Mirjam over stand van zaken, daarna gelegenheid tot vragen
  • Mededelingen
  • Beleidsplan en begroting 2020-2021
  • Rondvraag
  • Afsluiting met hapje en drankje

Om de bijeenkomst zonder zorgen te laten plaatsvinden in de vereiste anderhalve meter omgeving en het maximaal aantal personen is het noodzakelijk om je van te voren op te geven. Dus wees er snel bij en geef je op via assen@khn.nl (uiterlijk donderdag 25 juni a.s.)

Graag tot de 29e!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens