Uitnodiging van de gemeente Roermond aan de leden van KHN Roermond voor een informatieavond over The Passion op 14 januari 2020 om 19.00 uur in het gemeentehuis op de Markt in Roermond.

Het bestuur van KHN Roermond wil je graag attent maken op onderstaande uitnodiging.

Op 9 april 2020 is Roermond het decor van The Passion. Tijdens dit grote live-evenement krijgen de laatste uren van Jezus' leven, lijden en opstanding vorm door optredens van bekende artiesten en Nederlandstalige muziek. The Passion staat voor liefde, verbinding en vrijheid voor iedereen.

Binnen de gemeente Roermond zijn we hard aan de slag om een prachtig evenement neer te zetten dat goed bereikbaar en voor iedereen toegankelijk is. Ook blijkt dat in onze stad al idee├źn ontstaan om zelf iets te organiseren dat past bij de positieve boodschap van dit evenement. We treden in de periode tussen nu en 9 april nog vaak in contact met inwoners en ondernemers in Roermond. O.a. om meer te vertellen over bereikbaarheid en veiligheid.


Op dinsdag 14 januari 2020 organiseren we een informatieavond voor het maatschappelijke middenveld. Deze bijeenkomst is speciaal bestemd voor mensen die voor een organisatie/instelling de communicatie met leden of achterban verzorgen. Geldt dat ook voor jou?


Dan ontmoeten we u graag op dinsdag 14 januari 2020 om 19.00 uur in het gemeentehuis op de Markt in Roermond. Tijdens de bijeenkomst geven we informatie over het evenement en het thema van deze editie. Uiteraard zullen we ook vragen beantwoorden.
We sluiten de avond af om circa 20.30 uur.

Wil je deelnemen aan de informatiebijeenkomst op dinsdag 14 januari 2020 of ken je iemand die een maatschappelijk initiatief voorbereidt, gerelateerd aan The Passion?
Meld je dan uiterlijk 9 januari 2020 aan voor de informatieavond via het e-mailadres passion@roermond.nl

Met vriendelijke groet,
Angely Waajen - Crins

Wethouder voor economie, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting

Vragen over The Passion kun je stellen:

  • tijdens de nieuwjaarsontmoeting op maandag 6 januari, van 16.00 uur tot 19.00 uur aan de Markt in Roermond, je bent ook hiervoor van harte uitgenodigd;
  • via het e-mailadres passion@roermond.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens