Een derde van het voedsel wereldwijd wordt verspild. Zonde! Denk aan kromme komkommers of simpelweg overschot. Wist je dat 8% van de CO2-uitstoot in de wereld wordt veroorzaakt door voedselverspilling?

Op 18 juni as van 10.00 tot 13.00 uur organiseert KHN Amsterdam een gratis inspiratiebezoek aan de duurzame groothandel InStockMarket. Je krijgt letterlijk een kijkje in de keuken en chefs die al werken met hun bijzondere producten zullen een lunch maken en vertellen over hoe zij met voedselverspilling aan de slag zijn.

We nodigen je graag uit voor een inspirerende ochtend op dinsdag 18 juni waarbij we praktische inzichten en strategie├źn delen om voedselverspilling binnen jouw bedrijf te verminderen. We organiseren deze tour samen met Horeca groothandel InstockMarket. Zij geloven in een circulaire economie waar iedereen dan kan genieten van eten en waar verspilling niet nodig is en willen jou daar ook graag mee kennis laten maken. Al ruim 600 chefs van restaurants, bedrijfscatering en hotels werken samen met InstockMarket, denk hier aan Ron Blaauw groep, Aan de Poel** en verschillende hotels zoals Four Elements Hotel Amsterdam en Leonardo hotels.

Programma

Ontdek de werkwijze en het uitgebreide assortiment van InstockMarket tijdens een exclusieve rondleiding door hun Food Rescue Center. Laat je inspireren door chefs die hun producten inkopen bij InstockMarket en ontdek de impactvolle mogelijkheden van duurzaam inkopen. Bovendien staan er heerlijke proeverijen van circulaire merken op het programma. Daarnaast is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met collega's en te netwerken. We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij dit inspiratiebezoek. Samen maken we meer impact!

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 18 juni 2024
Tijd:
10.00 - 13.00 (inclusief circulaire lunch)
Locatie: Food Rescue Center, Stammerdijk 7b 1112 AA Diemen
Voor wie
: Chefs uit Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Zaanstreek en Amstelland, ondernemers en managers zijn ook van harte welkom.

Aanmelden

Stuur een mail naar amsterdam@khn.nl om je aan te melden. We rekenen op je komst. Mocht je onverwacht verhinderd zijn, stuur ons dan een bericht.

Nadere informatie

Neem contact op met regiomanager Amsterdam Nathalie ter Heide (n.terheide@khn.nl | 06 12 25 54 79).
Meer weten over InstockMarket? Bekijk hun bedrijfsvideo of neem een kijkje op instockmarket.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens