Op de openingsdag van het Zomerfestival IJmuiden, woensdag 17 juli, organiseert Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl samen met Stichting Noordzeevis uit IJmuiden, Zomerfestival IJmuiden.nl, BIZ Kennemerlaan, BIZ Centrum IJmuiden en KHN Velsen een gezellige netwerkborrel op het Topdeck Terras.

Velsen een gezellige netwerkborrel op het Topdeck Terras. De opening staat in het teken van ‘het eerste visje’ en dus zorgt Noordzeevis uit IJmuiden voor heerlijke (Noordzee)vis.

Als horecaondernemer, winkelier of ambassadeur ben je van harte welkom om bij deze gezellige netwerkborrel aanwezig te zijn. De borrel wordt gehouden op het Topdeck Terras (ingang rechts van de toegangspoort van het Zomerfestival) en duurt van 17.30 uur tot uiterlijk 19.30 uur. Daarna kun je uiteraard op het festivalterrein blijven voor het optreden van coverband LEAD.

Kom je op 17 juli samen het glas heffen? Aanmelden met maximaal twee personen per bedrijf kan tot uiterlijk 12 juli a.s. via info@ijmuiden.nl. Vóór 17 juli ontvang je per mail de laatste informatie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens