De gemeente Emmen nodigt je uit. Op 17 december 2019 organiseert gemeente Emmen 'de dag van de Omgevingswet'.

De dag bestaat uit een groot aantal concrete projecten die in het kader van de Omgevingswet uitgevoerd zijn of nog uitgevoerd worden. Wat ging hier goed? Wat ging niet goed? En vooral wat leren we daarvan?

Tijdens de middag staan meerdere onderwerpen op het programma. Een daarvan is de Omgevingsvisie. Met de komst van de Omgevingswet verdwijnen de bestemmingsplannen, diverse verordeningen en beleidsnota’s zoals we deze nu kennen.
In plaats daarvan komt er onder andere een Omgevingsvisie. Dit is een belangrijk instrument van de Omgevingswet. Het is een strategische visie voor de lange termijn voor de gehele fysieke leefomgeving. De Omgevingsvisie heeft betrekking op alle terreinen van de leefomgeving. Een omgevingsvisie gaat in op de samenhang tussen ruimte, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, infrastructuur en cultureel erfgoed. Het verwoorden van deze visie doen we graag samen met de partijen die met deze thema’s te maken hebben.

Kom je dinsdagmiddag 17 december tussen half 2 en half 4 samen met ons de eerste opzet van de omgevingsvisie opstellen?

Je kunt je aanmelden via omgevingswet@emmen.nl. Vermeld duidelijk de namen en de organisatie van de mensen die mee doen. Wij ontvangen jouw aanmelding graag vóór 9 december 17:00 uur.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens