Het is al veel te lang geleden dat we elkaar gezamenlijk gezien en gesproken hebben. De ALV kan niet plaatsvinden door corona en we hebben ook al even geen koffieochtenden gehad. Even snel een biertje doen bij een collega om bij te praten zat er ook niet in de laatste maanden.

Wij missen dit enorm en we denken jullie ook. Daar gaan we wat aan doen door een Zoom borrel te organiseren. Bij deze nodigen we jullie daarom van harte uit om gezamenlijk met ons online te gaan, lopende zaken te bespreken en met elkaar te borrelen.

Wanneer: maandag 7 december 2020
Tijd: 19.30- 21.00 uur
Waar: thuis of kantoor of in ieder geval achter je computer

Aanmelden:
Klik op deze Zoom link en we laten je binnen.
Meeting ID: 910 1417 5251
Passcode: 841795

Wat krijg je:
Meld je aan en wij zorgen voor een heerlijke KHN borrelbox met hapjes en drankjes. Graag afhalen bij het Delfts Brouwhuis op zaterdag 5 december tussen 12.00 en 17.00 uur of zondag 6 december tussen 13.00 en 17.00 uur.

Programma:
1. Korte presentatie waar wij als bestuur mee bezig zijn geweest de afgelopen tijd.
2. Korte Horeca PubQuiz
3. Proosten en informeel samenzijn

Tijdens de borrel is er tijd om te horen hoe het met iedereen gaat, vragen te stellen, om ideeën voor 2021 te bespreken en is er ruimte voor wat jullie verder willen bespreken.

Als bestuur hebben we er heel veel zin in om gewoon even gezellig met elkaar een borreltje te doen en we hopen dat jullie met ons meedoen. Laat ons voor donderdag 3 december 21:00 uur weten of jullie de 7e online zijn. Dit zodat we de borrelboxen kunnen klaar zetten om opgehaald te worden bij het Delfts Brouwhuis. Mail als aanmelding het aantal personen naar delft@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens