Wanneer we dadelijk, eindelijk, weer open mogen zal het nóg moeilijker worden om personeel te krijgen en te behouden. Eén van de mogelijkheden om daar wat aan te doen is het opleiden van personeel.

Koninklijke horeca Nederland zet zich samen met de Gemeente Roermond, verschillende Roermondse ondernemers en Foodlab Limburg in voor het opleiden, aantrekken en behouden van talent voor de horeca. Daarbij hebben we ook jouw hulp nodig!

Op vrijdag 9 april 2021 organiseren de gezamenlijke partners een online infosessie voor horecabedrijven van 10.00 - 11.00 uur. Tijdens deze infosessie gaan we graag met jou het gesprek aan en zal André Duijghuisen, programmamanager Foodlab Limburg, je informeren over welke mogelijkheden er zijn om een maatwerkopleiding in Roermond te starten.

Meer informatie en aanmelden

Wil jij medoen aan deze online infosessie? Aanmelden kan door middel van het versturen van een e-mail aan André Duijghuisen: a.duijghuisen@rocgilde.nl. Vervolgens ontvang je een uitnodiging met daarin een link voor de online sessie.

Graag tot 9 april!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens