NIEUWS! Op donderdagochtend 19 november wordt, in samenwerking met de Gemeente Steenwijkerland, het ONLINE Ondernemersontbijt Steenwijkerland georganiseerd. Het is dé gelegenheid voor ondernemers in Steenwijkerland om in gesprek te gaan met Jacco Vonhof (voorzitter MKB Nederland), wethouder Bram Harmsma en de voorzitters van de verschillende ondernemersorganisaties.

Aanmelden kan vanaf nu via www.wvdo-steenwijkerland.nl. Het aantal deelnemers in onbeperkt. Snel aanmelden loont! De eerste 100 deelnemers ontvangen een gratis ontbijt dat bezorgd wordt op de (thuis)werkplek.

Het Online Ondernemersontbijt Steenwijkerland is het online alternatief voor de Week van de Ondernemer die normaal gesproken half november wordt gehouden. Door alle corona-maatregelen lukt dat dit jaar niet. Toch is het juist in deze tijd, waarin fysiek bij elkaar komen nagenoeg niet mogelijk is, belangrijk om met elkaar verbonden te zijn. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens