Namens de Provincie Drenthe zijn jullie van harte uitgenodigd voor 'Regionale voedselketens in Drenthe en omgeving'.

Wat: Ontbijtsessie
Wanneer: donderdag 10 oktober
tijd:
7.30 uur tot 10.00 uur
Waar:
Locatie De Schildhoeve in Fluitenberg

Voedsel uit de regio, de kortste weg van boer naar bord; het houdt ons bezig.
Want hoe realiseer je dat? Waar vind je partners om die keten sluitend te maken, wat is nodig om die keten feitelijk tot stand te brengen? En wat is er nodig om die keten ook langdurig in stand te houden en rendabel te laten zijn voor alle partijen?

Aan de hand van inspirerende voorbeelden van hoe het kán -en ook van wat niet goed uitgepakt heeft- willen we het gesprek aangaan.

We nodigen jou uit omdat we weten dat je geïnteresseerd bent of actief bent in de regionale voedselketen, omdat we van jouw ervaring en kennis gebruik willen maken en omdat we ervan overtuigd zijn dat we samen goede dingen kunnen doen om de regionale voedselketen op een hoger plan te tillen (en omdat je ook was uitgenodigd voor de eerder geplande bijeenkomst van 22 mei).

Ben je erbij op donderdag 10 oktober? Laat het me uiterlijk maandag 30 september weten. Graag aanmelden via: L.vanDijk@drenthe.nl (geef ook aan met welke dieetwensen we rekening moeten houden).

Met vriendelijke groet,

Namens het Programmateam Toekomstgerichte Landbouw van Drenthe,
Mede namens de Gebiedscooperatie Zuid West Drenthe,

Laura van Dijk

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens