Een op de vijf mensen krijgt een vorm van dementie. In Baarn en Soest gaat het momenteel om ca.1500 mensen. Over 5 jaar is dit aantal met 20 % gestegen en dit loopt zo verder op.   

De meeste mensen met dementie wonen thuis en gaan er nog graag alleen op uit, bijvoorbeeld om een boodschap te doen of naar de bibliotheek te gaan; om iemand te bezoeken of om op een terras te zitten. Ook jij kunt te maken krijgen met mensen met een vorm van dementie. Voor mensen met dementie en hun naasten is het belangrijk dat zij zo lang mogelijk veilig en waardig mee kunnen blijven doen.

Wij als KHN Baarn Soest zien het als onze taak om jou als horecaondernemer enjo uw team voor te bereiden op deze ontwikkeling.

Betere kennis over dementie draagt zijn steentje bij om deze doelgroep en hun naasten ondanks de soms niet begrepen uitingen van deze hersenaandoening een fantastische ervaring te laten hebben in onze horecazaken. Daarom hebben wij de samenwerking op gezocht met "Alzheimer Nederland " en "Samen dementie vriendelijk". Speciaal voor de horeca in Soest en Baarn is er een trainingsochtend georganiseerd. De training geeft beter inzicht in het herkennen en hoe om te gaan met mensen met dementie en hun naasten.

Graag nodigen wij je uit voor deze training.

Wanneer: 9 September 2019
Tijd: 9.30 tot 12.15 uur
Waar: Restaurant de Generaal in Baarn

Inschrijven via een mail naar baarnsoest@khn.nl met de vermelding van de naam van de deelnemers.

Na afronding wordt een vignet en certificaat uitgereikt. Deze kun je op het raam van jouw zaak en/of op jouw website plaatsen. Bezoekers en hun mantelzorgers weten dan dat zij bij u GOED welkom zijn.

Wij rekenen op jullie inschrijving!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens