Leden van KHN Valkenburg zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de veiling van de kunstwerken die i.h.k.v. de Bokkenweken/Bok 'n Kunst zijn gemaakt, tevens vindt ook de prijsuitreiking RABObank Bokkenbattle plaats.

Bok ‘n Kunst
De afgelopen maand oktober heeft er een kunstroute in ons centrum plaatsgevonden, genaamd: Bok’n Kunst.

Diverse kunstenaars zijn uitgenodigd om een kunstwerk te maken rond het thema ‘bokkenrijders’. De kunstwerken zijn in verschillende etalages gepresenteerd gedurende de maand oktober. Zo kon je genieten van het veelzijdige centrum én het lokale kunsttalent dat Valkenburg te bieden heeft.

Heb je de kunstroute onverhoopt gemist?
Deze blijft nog aanwezig in het centrum t/m donderdag 24 oktober. Je vindt de route + scoreformulier bij de 10 deelnemende ondernemers en bij het Visit Zuid-Limburg kantoor.

De Veiling!
Wij willen jullie als KHN graag van harte uitnodigen: Op vrijdag 25 oktober vanaf 16.00 uur zullen de 10 kunstwerken feestelijk geveild worden in De Post Valkenburg.

Heb je een mooi kunstwerk gezien?
Help mee, door te bieden op deze prachtige werken! Iedereen mag deelnemen aan de veiling. De opbrengst van de kunstveiling komt namelijk volledig ten goede aan het maatschappelijk doel: Eenzame ouderen!

Op deze feestelijke middag vindt ook de prijsuitreiking van de RABO Dorpskernen Bokkenbattle plaats.

Kom gezellig langs en laten we samen zorgen voor een sfeervolle afsluiting van onze Valkenburgse Bokkenweken 2019.

Hopelijk tot dan!

Met Valkenburgse groet,
namens Stichting Valkenburgse Bokkenweken

Francien Vincken-Haesen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens