Alleen ondernemers uit de gemeente Zwolle krijgen de mogelijkheid om zich in te schrijven op deze tijdelijke horecavoorziening. Aan welke voorwaarden moet jouw inschrijving voldoen?

De voormalige elektriciteitscentrale is gelegen aan de rivier de IJssel bij Harculo. In 2015 werd de laatste eenheid van de centrale definitief buiten gebruik gesteld en in de opvolgende jaren zijn delen van de centrale gesloopt. Op het terrein zijn nog het voormalige dienstengebouw, koelfiltergebouw, magazijn en een deel van de hijshal aanwezig. Deze inspirerende omgeving zal in de periode van 18 juni tot en met 19 september 2021 onderdeel zijn van de internationale kunstroute “IJsselbiënnale 2021”.

Tijdelijke horecavoorziening gedurende de IJsselbiënnale 2021

Vanuit de gemeente de vraag om de uitvraag betreft de tijdelijke horecavoorziening gedurende de IJsselbiënnale 2021 bij onze Zwolse Leden onder de aandacht te brengen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens