De Universiteit van Wageningen start met een onderzoek over een gezond en duurzaam voedselaanbod op de werkvloer, thuis maar ook in de horeca. Wil je hier als ondernemer over mee denken en praten dan kan dat.

Zoals je wellicht weet is afgelopen jaar de Regio Deal Foodvalley van start gegaan. Binnen deze Regiodeal werken wij vanuit de Wageningen Universiteit en Universiteit Utrecht de komende jaren samen in het meerjarige onderzoeksprogramma ‘Gezonde en duurzame eetomgeving’. Het MKB is één van de speerpunten waarbij samenwerking met horecaondernemers en andere betrokkenen wordt gezocht om een gezond en duurzaam voedselaanbod te creëren en te evalueren in de horeca. We begrijpen als geen ander dat de werksituatie momenteel anders is door de coronacrisis en dat dit voor veel ondernemers ook moeilijke tijden zijn. De crisis heeft echter ook laten zien hoe belangrijk gezondheid en een gezonde leefstijl is. In de loop van 2021 gaan we hopelijk weer terug naar het oude normaal.

Digitale kick-off
Op vrijdag 12 februari 2021 van 10.30-12.00 uur is er een digitale kick-off van dit meerjarige onderzoeksprogramma. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Via deze link vind je meer informatie over deze bijeenkomst en kun je je aanmelden (je kunt hier aangeven dat je aan de Horeca break-out sessie wilt meedoen).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens