Op dinsdag 26 juli jl. heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam haar bestuursvergadering gehouden. De belangrijkste punten uit dit overleg kun je hier terugvinden.

De volgende bestuursvergadering is op woensdag 14 september 2022 om 10.00 uur. Mochten er punten zijn die we voor je kunnen bespreken, of wil je aanwezig zijn? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Nieuw contactpersoon openbare orde en veiligheid

Sander Schaepman was tijdens de bestuursvergadering aanwezig als nieuwe interim coördinator openbare orde en veiligheid van de gemeente. Ook was wethouder Angelique Bootsman aanwezig evenals ambtelijke ondersteuning.

Kermis en beleidsregels

Dinsdag 26 juli heeft het bestuur het definitieve kermisbeleid ontvangen met het doel dit te bekijken. Het bestuur ziet het stuk als een beleidsstuk van de gemeente die daar zelfstandig over heeft besloten. In overleg tussen KHN en gemeentebestuur zijn vragen en wensen van de leden besproken en waar mogelijk heeft dit tot verduidelijking van de wensen geleid. Het definitieve kermisbeleid vind je terug in deze bijlage.

Het bestuur van KHN heeft aangegeven dat de clusters het aanspreekpunt van de kermis zijn en de gemeente gevraagd overleg met de clusters te organiseren als het gaat om de kermisvoorwaarden.
Bureau Zeestraat wordt ingericht als coördinatiepost voor openbare orde en veiligheid, mogelijk komen er portofoons om met de clusters te communiceren.

KHN Edam-Volendam zal na de kermis een enquête rondsturen naar de leden voor evaluatie en daarbij een paar open vragen stellen over andere zaken aangaande de kermis.

Statuten

De op de ALV goedgekeurde statutenwijziging zal in gang gezet worden.

Like KHN Edam-Volendam op Facebook of volg ons via www.khn.nl/edam-volendam.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens