Op dinsdag 4 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam haar bestuursvergadering gehouden. De belangrijkste punten uit dit overleg kun je hier terugvinden.

Kom gezellig langs en deel je mening!

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 1 november 2022 om 10.00 uur. Mochten er punten zijn die we voor je kunnen bespreken, of wil je aanwezig zijn? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Dinsdag 15 november gezellige lunch met voorafgaand vergadering (ALV)

Op dinsdag 15 november willen we gezellig met iedereen samen lunchen en bijpraten met gezellige muzikale ondersteuning van Jacob D. Edwards. Voorafgaand om 10.30 uur is de volgende Algemene Ledenvergadering gepland van KHN Edam-Volendam bij Smit Bokkum. De inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur start het overleg. De vaste punten komen voorbij, maar we horen ook heel graag wat er bij jullie leeft en hoe het met jullie gaat. Om 12.00 uur praten we verder tijdens een heerlijke lunch. Doel van deze bijeenkomst is voornamelijk dat we elkaar in een open sfeer treffen en het nuttige met het aangename te verenigen!

Dinsdag 15 november bij Smit Bokkum

10.00 uur inloop
10.30 uur start vergadering
12.00 uur gezamenlijke lunch

RSVP o.v.v. aantal personen via edamvolendam@khn.nl.

Tussenpersoon horeca en gemeente

We hebben bij de gemeente aangegeven dat we een tussenpersoon willen als aanspreekpunt tussen de gemeente en de horeca, dit deden we trouwens al eerder. Hier volgt binnenkort een gesprek over. We leggen de nadruk op de relatie en communicatie tussen de gemeente en de horeca.

Overleg wethouder Angelique Bootsman

Binnenkort vindt een overleg plaats met wethouder economische zaken en toerisme Angelique Bootsman over de naleving van para-commerciƫle omstandigheden. We willen hier graag meer duidelijkheid in.

Agendapunten bestuurlijk overleg

Voor het volgende bestuurlijk overleg hebben we een verzoek ingediend bij gemeente Edam-Volendam. Deze punten willen we hierin bespreken:

  • Relatie en communicatie tussen horeca en gemeentebestuur
  • CHO (Collectieve Horeca Ontzeggingen, nu de politie ook wil ondertekenen willen we dit oppakken en een overleg plannen met de betrokken partijen)
  • Stand van zaken terrassen en horecavisie

2 november Gastvrij Waterland

Op woensdag 2 november vindt Gastvrij Waterland plaats bij het Horizon College. Tijdens dit event komen ondernemers, het onderwijs en andere partijen samen om de gastvrijheid in de regio Waterland te promoten. Meer info kun je hier vinden.

Like KHN Edam-Volendam op Facebook of volg ons via www.khn.nl/edam-volendam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens