Het college van B&W heeft een gedoogbesluit genomen over de tijdelijke uitbreiding van de terrassen, net zoals vorig jaar, tot 31-12-2021. Dit betekent dat de terrassen in principe het hele jaar mogen blijven staan.

Precariorechten hoeven niet betaald te worden. Evenementen kunnen, als die weer door mogen gaan, wel een tijdelijke aanpassing vergen. Ondernemers die gebruik willen maken van deze mogelijkheid moeten, dit kan per direct, hun plannen met korte toelichting sturen naar economie@roosendaal.nl.

Met het inplannen en eventueel plaatsen van proefopstelling wordt gewacht op de landelijke persconferentie van 20 april aanstaande.

Vragen

Het bestuur van KHN Roosendaal wil je op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je hier vragen over of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op roosendaal@khn.nl en we nemen contact met je op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens