Vanuit het bestuur van KHN Assen een kleine update over wat er heeft gespeeld in de afgelopen periode.

Notulen KHN overleg 11 september 2019

Onze jaarlijkse vergadering met de gemeente, politie en andere betrokkenen. Hierin zijn een aantal onderwerpen altijd punt van aandacht; horecavisie, document veilig uitgaan en para commercie.

Gespreksverslag woensdag 18 december 2019
Verslag van de bespreking welke we gehad hebben over de voorgenomen verhoging van de precario. Dit is gelukkig niet gebeurd en is alleen verhoogd met de jaarlijkse indexatie.

Let op; om de notulen en het gespreksverslag te kunnen lezen dien je ingelogd te zijn.

Verder willen we jullie graag even meenemen in het proces van de ontwikkeling van de visies voor de horeca en detailhandel. Op dit moment worden de harde cijfers geïnventariseerd, hoeveel vierkante meters, type bedrijven etc. Ze nemen de maanden april, mei en juni om het net op te halen bij de belanghebbenden en mensen met kennis rond dit onderwerp. KHN is een belangrijke gesprekspartner, maar er zullen ook een aantal collega’s apart benaderd worden. Na het ophalen van alle informatie zullen ze het document samenstellen. De verwachting is dat men het in november aan kan bieden aan de raad ter goedkeuring.

Als er vragen zijn of jullie hebben waardevolle input, horen we dat uiteraard graag.

Save The date!
Maandag 6 april om 17.00 uur is er een informatieve borrel met o.a. een presentatie van Thijs Klompmaker inzake de visies. Locatie volgt nog!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens