Het eerste overleg na een periode waarin KHN regio Utrecht minder actief is geweest. Dit overleg stond vooral in het teken van het bij elkaar komen in de nieuwe setting, samenstelling regiobestuur en een wisseling van regiomanagers.

Het doel en de wens is om als regiobestuur weer actief te worden, lobby richting provincie op te gaan pakken en te kijken hoe het regiobestuur onderwerpen kan oppakken waarmee horeca ondernemers dagelijks worstelen.

Om het bovenstaande te verwezenlijken is het noodzakelijk dat het regiobestuur weer aangevuld wordt met enthousiaste ondernemers die het belang van collectiviteit zien en zich in willen zetten op dossiers die de horeca continu bezighouden. Dit is dan ook de eerste stap in het proces.

Ondanks dat het regiobestuur uitgebreid moet gaan worden, is duidelijk geworden dat een aantal zaken opgepakt gaan worden om ook te onderstrepen wat het nut is van een actief regiobestuur.

Allereerst is het doel om in 2024 weer een warmhouddag/regionale bestuurdersdag te organiseren. Het uitgangspunt is om dit samen met KHN Gelderland op te pakken. De beoogde datum is 10 september. Uiteraard wordt iedereen hier later nader over geïnformeerd maar KHN bestuurders zet de datum alvast in je agenda.

Het tweede project die het regiobestuur als intentie heeft om op te pakken is een Regionale Open Horeca Dag. Hier kunnen horeca ondernemers kosteloos aan deelnemen en het doel van deze dag is om als horeca je deuren op te zetten voor werkzoekenden, scholieren, studenten en zij instromers die enthousiast zijn om eventueel in de horeca te gaan werken. Ook heeft deze dag als doel de verbetering van imago van onze branche richting familie en vrienden van mensen die al in de horeca werken.

Dit project moet dan nog geheel georganiseerd gaan worden en het uitgangspunt is om dit plaats te laten vinden in het voorjaar van 2025, voor de start van het zomer seizoen.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn brengen we iedereen hier meteen van op de hoogte. En mocht je interesse hebben in een rol in het regiobestuur van KHN Utrecht neem dan zeker contact met je regiomanager.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens